Državna tvrtka Odašiljači i veze d.o.o. otvorila novi objekt u Osijeku

  • Slika /slike vijesti/OIV-Osijek-15112019-1.jpg
  • Slika

U Osijeku, 15. studenog, svečano je otvorena nova zgrada državne tvrtke Odašiljača i veza d.o.o. u prisutnosti ministra državne imovine Maria Banožića, ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića, saborskog zastupnika Vlatka Kopića, zamjenika osječko-baranjskog župana Petra Lagatora i direktora Mate Botice.

Zahvaljujući otvorenju nove zgrade u Osijeku, ukupne vrijednosti oko 2,5 milijuna kuna, osiguran je adekvatan prostor, a samim tim i bolji uvjeti za rad te je stvorena bolja povezanost s objektima koji su u nadležnosti regionalnog središta Osijek.
Objekt će biti spojen na optičku infrastrukturu kako bi se osigurao nadzor nad svim objektima u nadležnosti regionalnog središta i osigurala povezanost s internom mrežom.
 
„Odašiljači i veze d.o.o. su strateški važna tvrtka za Republiku Hrvatsku i tvrtka koja ima izuzetno puno potencijala. Kada je riječ o projektima kao što je bila rekonstrukcija ove zgrade, moram vas pohvaliti i reći da svakim novim projektom činite važan korak prema kvaliteti elektroničkih i komunikacijskih usluga u Hrvatskoj i njezinu okruženju“, rekao je ministar Banožić.
 
„Novom zgradom u regionalnom središtu Osijek napravili smo iskorak za još bolje i kvalitetnije poslovanje naše tvrtke. Zahvaljujući tradiciji OIV, dugoj više od 90 godina, u Republici Hrvatskoj imamo kvalitetnu radiokomunikaciju i telekomunikaciju te svakim našim novim projektom kvaliteta usluga znatno raste“, istaknuo je direktor Mate Botica.
 

Pisane vijesti