Obavijest Ministarstva državne imovine o načinu rada sa strankama - 29.6.2020.

Slika /slike naslovnica/glavni blokovi slika/1. pravo na pristup.jpg
Poštovani,
 
s obzirom na trenutnu situaciju i zbivanja vezana uz koronavirus (COVID – 19), Ministarstvo državne imovine poduzelo je i nadalje će poduzimati sve mjere opreza kako bi zaštitila i omogućila sigurnost kako stranaka tako i službenika Ministarstva državne imovine.
 
S obzirom na trenutnu situaciju i zbivanja vezana uz koronavirus (COVID – 19), Ministarstvo državne imovine moli stranke da se suzdrže od dolaska u Ministarstvo državne imovine.
 
Molimo Vas da osobno dolazite samo u iznimnim situacijama, a tada je osobni dolazak potrebno osobno najaviti i prethodno dogovoriti sa službenikom Ministarstva državne imovine. Stranke koje dolaze u prostorije Ministarstva državne imovine dužne su nositi svoje zaštitne maske i rukavice. Ukoliko stranka nema zaštitnu masku i rukavice neće moći ući u prostorije Ministarstva državne imovine. Prilikom ulaska u prostorije Ministarstva državne imovine stranke su dužne dezinficirati ruke dezinfekcijskim sredstvima koja se nalaze na portama.
 
Radi omogućavanja dostave podnesaka elektroničkim putem, umjesto osobno u Pisarnici Ministarstva državne imovine, na raspolaganju je centralna e-mail adresa: pisarnica.gradani@midim.hr
 
Sva pismena zaprimljena na navedenu adresu bit će urudžbirana kao da su osobno donesena u Pisarnicu Ministarstva državne imovine, a pošiljatelji će dobiti povratni e-mail da je poruka zaprimljena kao dokaz dostave.
 
Upućujemo stranke da nam se obraćaju elektroničkim putem ili putem telefona na sljedeće kontakte:
 
Telefonska centrala i upiti građana:
tel: 01/6346-286, info@midim.hr
 
Upiti predstavnika medija:
press@midim.hr
 
Elektronička kontaktna točka za podneske građana:
pisarnica.gradani@midim.hr
 
Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne uprave:
pisarnica@midim.hr
 
Sva pismena zaprimljena na navedene adrese bit će urudžbirana kao da su osobno donesena u Pisarnicu Ministarstva državne imovine, a pošiljatelji će dobiti povratni e-mail da je poruka zaprimljena kao dokaz dostave.
 
Kabinet ministra:
kabinet@midim.hr
 
Glavno tajništvo:
glavno.tajnistvo@midim.hr
 
Uprava za nekretnine:
nekretnine1@midim.hr (stanovi, poslovni prostori i zemljišta)
nekretnine2@midim.hr (investicijski projekti, pravni i tehnički poslovi i JLP(R)S)
 
Uprava za trgovačka društva:
korporativno@midim.hr (trgovačka društva)
harmonizacija@midim.hr (strategije, izvještavanja, koordinacija sustava upravljanja)
 
Sve službene e-mail adrese kao telefonski brojevi su i dalje u uporabi i možete ih naći na internet stranici Ministarstva državne imovine, na slijedećoj poveznici:
https://imovina.gov.hr/kontakti/281
 
Zahvaljujemo na razumijevanju.
 

Pisane vijesti