Obavijest Ministarstva državne imovine o načinu rada sa strankama - 29.6.2020.

Slika /slike naslovnica/glavni blokovi slika/1. pravo na pristup.jpg
Poštovani,
 
s obzirom na trenutnu situaciju i zbivanja vezana uz koronavirus (COVID – 19), Ministarstvo državne imovine poduzelo je i nadalje će poduzimati sve mjere opreza kako bi zaštitila i omogućila sigurnost kako stranaka tako i službenika Ministarstva državne imovine.
 
S obzirom na trenutnu situaciju i zbivanja vezana uz koronavirus (COVID – 19), molimo stranke da se suzdrže od dolaska u Ministarstvo prostornoga uređenje, graditeljstva i državne imovine.
 
Molimo Vas da osobno dolazite samo u iznimnim situacijama, a tada je osobni dolazak potrebno osobno najaviti i prethodno dogovoriti sa službenikom Ministarstva . Stranke koje dolaze u prostorije Ministarstva državne imovine dužne su nositi svoje zaštitne maske i rukavice. Ukoliko stranka nema zaštitnu masku i rukavice neće moći ući u prostorije Ministarstva . Prilikom ulaska u prostorije Ministarstva stranke su dužne dezinficirati ruke dezinfekcijskim sredstvima koja se nalaze na portama.
 
Radi omogućavanja dostave podnesaka elektroničkim putem, umjesto osobno u Pisarnici Ministarstva, na raspolaganju je centralna e-mail adresa: pisarnica.gradani@midim.hr
 
Sva pismena zaprimljena na navedenu adresu bit će urudžbirana kao da su osobno donesena u Pisarnicu Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, a pošiljatelji će dobiti povratni e-mail da je poruka zaprimljena kao dokaz dostave.

Upiti stranaka:

  • telefon: 01/6448-876  radnim danom od 09:00 do 11:00 sati
  • elektronička pošta: nekretnine@mpgi.hr
  • adresa:  Ivana Dežmana 10
    

Rad sa strankama na lokaciji Ivana Dežmana 10:

  • telefon: 01/6346 226
  • utorkom i četvrtkom od 13:00 do 15:00 sati  ( uz obaveznu prethodnu najavu )
  • elektronička pošta: nekretnine@mpgi.hr
 
Upućujemo stranke da nam se obraćaju elektroničkim putem ili putem telefona slijedećoj poveznici:
 
https://imovina.gov.hr/kontakti/281
 
 
Zahvaljujemo na razumijevanju.
 

Pisane vijesti